Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico vie, že jeho jedinou záchranou je podkopávanie právneho štátu, tvrdí Remišová

.tasr .slovensko

Predseda Smeru-SD Robert Fico vie, že jeho jedinou záchranou je neustále podkopávanie právneho štátu a znevažovanie orgánov činných v trestnom konaní, ktoré si robia svoju robotu. Uviedla to predsedníčka strany Za ľudí a ministerka Veronika Remišová na sociálnej sieti v reakcii na vyjadrenie Roberta Fica v diskusnej relácii TA3.

Fico vie, že jeho jedinou záchranou je podkopávanie právneho štátu, tvrdí Remišová SITA/Branislav Bibel

podľa Remišovej je jasné, aký plán má so Slovenskom Fico. „Zastaviť stíhania svojich nominantov, vyčistiť políciu od čestných vyšetrovateľov, zrušiť Úrad špeciálnej prokuratúry, zrušiť Špecializovaný trestný súd a opäť všade dosadiť len 'smeráckych poskokov', aby mohli všetci beztrestne kradnúť a zneužívať štát," poznamenala. Povedala, že Fico v každej relácii „klame o vyšetrovateľoch a prebiehajúcich konaniach a korupčníkov bežne prirovnáva k politickým väzňom“.

Poukázala na to, že predseda Smeru-SD povedal aj pravdu, a to, že budúca vláda musí skoncentrovať všetko svoje úsilie na obrovský balík peňazí z plánu obnovy a z nových eurofondov. „To je presne ten dôvod, prečo Fico/Pellegrini urobia všetko preto, aby sa dostali k moci,“ povedala Remišová. Podľa jej slov výstupy Fica by mali byť výstrahou pre tých, ktorí si želajú predčasné voľby alebo rozbíjajú koalíciu.

Líder OĽANO a minister financií Igor Matovič poznamenal, že robia presne to, čo ľuďom sľúbili pred voľbami. Ako príklad uviedol, že nekradnú a neberú úplatky a aj preto sú chybou v systéme. Na sociálnej sieti uviedol, že im nezostáva nám nič iné, ako sústredený tlak mafie ustáť.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite