Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Matovič má dvere do paláca otvorené, nie som s ním v osobnom spore, povedala prezidentka Čaputová

.sita .slovensko

Podanie zákona o financovaní voľného času dieťaťa na Ústavný súd je otázkou niekoľkých dní, uviedla prezidentka Čaputová v televízii TA3 v relácii V politike.

Matovič má dvere do paláca otvorené, nie som s ním v osobnom spore, povedala prezidentka Čaputová SITA/Branislav Bibel

prezidentka Zuzana Čaputová sa teraz nerozhoduje, či bude, alebo nebude opätovne kandidovať do funkcie hlavy štátu. „Je na to ešte čas. Toto rozhodnutie som ešte neurobila a ani sa tým nezaoberám,“ vyhlásila prezidentka v televízii TA3 v relácii V politike. Uviedla, že nechce svoju prácu vykonávať ako kampaň a zdôraznila, že má slúžiť Slovensku.

Čaputová uviedla, že jej popularita klesá prirodzene a zaujíma sa, ako ju občania hodnotia. Deficit cíti v zrozumiteľnosti a jasnosti vyjadrení. Vzhľadom na všetky krízy podľa hlavy štátu frustrovaní ľudia nerozmýšľajú, kto za čo môže a aké kompetencie má vláda a prezidentka. Poznamenala, že jej úlohou je vysvetľovať právomoci vlády či prezidentky. Čaputová si priznala chybu, ktorú urobila pri vyznamenaní členov Bielej légie. K otázke, či vníma, že pribúdajú útoky voči nej a že ľudia skandovali aj nadávky voči nej, Čaputová podotkla, že si nerobila porovnanie.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite