Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ľudia môžu čakať aj to, že žiaden prorodinný balíček nebude, povedala ministerka Kolíková

.sita .slovensko

Ministerka si nemyslí, že zameranie na rodiny v tomto čase s takým obnosom peňazí je tá správna cesta.

Ľudia môžu čakať aj to, že žiaden prorodinný balíček nebude, povedala ministerka Kolíková SITA/Branislav Bibel

podľa ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej (nom. SaS) môžu ľudia čakať aj to, že žiaden porodinný balíček nebude a možno skončí na Ústavnom súde SR. Podľa Kolíkovej nie je vhodný čas na zameranie sa na rodiny najmä v súvislosti s takým obnosom peňazí. Uviedla to v diskusnej relácii Na telo v televízii Markíza.

„To sa naozaj môže stať a je mi to veľmi ľúto, pretože na takýto balík ľudia naozaj čakajú. Má byť nastavený na ľudí, ktorí sú v núdzi, pre chudobných, nezamestnaných, osobitne aj pre seniorov. Nie je to totiž adresné, je to obrovský balík peňazí. A to, že sme nemali riadnu odbornú diskusiu o tom, čo je teraz potrebné urobiť alebo ekonomicky čo zvládneme ako krajina, je hrubou chybou tejto vlády," povedala Kolíková

Peter Pellegrini (Hlas-SD) upozornil na to, že financie by sa mali začať vyplácať začiatkom budúceho roka. Preto nevníma daný návrh ako skutočnú pomoc v čase vysokej inflácie. „Vyzývame vládu, nech niečo robí s extrémnymi cenami," doplnil.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite