Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

NAKA obvinila exministra spravodlivosti Gábora Gála

.tasr .slovensko

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil exministra spravodlivosti Gábora Gála za stranu Most-Híd. Pre TASR to potvrdil Gál. Na prípad upozornila televízia Markíza.

NAKA obvinila exministra spravodlivosti Gábora Gála SITA/Ivan Fleischer

"Ešte minulý týždeň mi poštou bolo doručené uznesenie o vznesení obvinenia. Predmetné uznesenie v súvislosti s mojou osobou sa absolútne nezakladá na pravdivých informáciách. Nie je to prvýkrát, keď o mne kolovali rôzne informácie od takzvaných kajúcnikov, ktoré sa po riadnom prešetrení potvrdili ako vymyslené," povedal pre TASR exminister spravodlivosti. Ako doplnil, dúfajúc v zákonnosť postupov, je aj teraz pripravený byť maximálne súčinný s orgánmi činnými v trestnom konaní, aby vec riadne objasnili.

 Ako Gál dodal, keďže ide o živú vec, nebude sa k tomu viac vyjadrovať.

 "Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil 9. mája tohto roku osobu G. G. z korupcie," uviedol pre TASR hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka. Zločinu prijímania úplatku sa mal podľa jeho slov dopustiť v súvislosti s činnosťou Slovenského pozemkového fondu v roku 2018.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite