Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Novým poradcom prezidentky pre vnútornú politiku je Michal Novota

.tasr .slovensko

Michal Novota je expert na politický marketing, stratégie a komunikáciu.

Novým poradcom prezidentky pre vnútornú politiku je Michal Novota novota.sk

novým poradcom prezidentky SR Zuzany Čaputovej pre vnútornú politiku je Michal Novota, expert na politický marketing, stratégie a komunikáciu. Vyplýva to z informácií zverejnených na jej webovej stránke.

Ako približuje prezidentská kancelária, Novota sa venoval zahraničnej, komunálnej a sociálnej politike. Pracoval ako stratég v reklamnej agentúre, ale aj ako program officer a tréner v International Republican Institute či hovorca Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu. Písal a tvoril relácie pre magazín .týždeň. Je členom Brand Council v Superbrands Slovakia a členom European Association of Political Consultants.

Novota vyplnil voľnú pozíciu, ktorá vznikla po odchode Mariána Leška na jeseň minulého roka. V oblasti vnútornej politiky prezidentke radí aj Vladimír Talian.

Zbor svojich poradcov prezidentka nedávno posilnila aj o Ivana Mikloša, ktorý sa zameriava na oblasť ekonomickej politiky.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.  

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite