Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Novým poradcom prezidentky pre vnútornú politiku je Michal Novota

.tasr .slovensko

Michal Novota je expert na politický marketing, stratégie a komunikáciu.

Novým poradcom prezidentky pre vnútornú politiku je Michal Novota novota.sk

novým poradcom prezidentky SR Zuzany Čaputovej pre vnútornú politiku je Michal Novota, expert na politický marketing, stratégie a komunikáciu. Vyplýva to z informácií zverejnených na jej webovej stránke.

Ako približuje prezidentská kancelária, Novota sa venoval zahraničnej, komunálnej a sociálnej politike. Pracoval ako stratég v reklamnej agentúre, ale aj ako program officer a tréner v International Republican Institute či hovorca Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu. Písal a tvoril relácie pre magazín .týždeň. Je členom Brand Council v Superbrands Slovakia a členom European Association of Political Consultants.

Novota vyplnil voľnú pozíciu, ktorá vznikla po odchode Mariána Leška na jeseň minulého roka. V oblasti vnútornej politiky prezidentke radí aj Vladimír Talian.

Zbor svojich poradcov prezidentka nedávno posilnila aj o Ivana Mikloša, ktorý sa zameriava na oblasť ekonomickej politiky.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.  

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite