Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Budúcnosť koalície je v rukách premiéra Hegera, zhodujú sa v SaS

.sita .slovensko

Podľa predstaviteľov strany Sloboda a Solidarita by predseda vlády nemal zostať ticho.

 Budúcnosť koalície je v rukách premiéra Hegera, zhodujú sa v SaS SITA/Martin Medňanský

budúcnosť koalície je podľa predstaviteľov strany Sloboda a Solidarita v rukách premiéra Eduarda Hegera a nemal by zostať ticho. Reagujú tak na včerajšie hlasovanie o obvinenom Robertovi Ficovi., ktorého parlament nevydal na väzobné stíhanie. Informoval o tom hovorca strany SaS Ondrej Šprlák.

„Napriek tomu, že Igor Matovič sa snaží hovoriť o SaS ako tej, ktorá rozbíja vládu, je to práve hlasovanie dvoch poslankýň OĽaNO a celého klubu Sme rodina, ktorí popreli jej zmysel a hodnoty," informoval Šprlák.

Predseda poslaneckého klubu hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti Michal Šipoš po včerajšom hlasovaní informoval o tom, že podá návrh na vylúčenie poslankýň Romany Tabak a Kataríny Hatrákovej z klubu OĽaNO. Dôvodom bolo podľa Šipoša spreneverenie hodnotám hnutia. Poslankyne hnutia nezahlasovali za vydanie obvineného Roberta F. na väzobné stíhanie. Katarínu Hatrákovú z poslaneckého klubu OĽaNO napokon vylúčii. „Ja ešte o ničom neviem a svedomie je najviac," reagovala pre agentúru SITA Romana Tabak v reakcii na medializované informácie o svojom vylúčení z poslaneckého klubu OĽaNO.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite