Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Poslanci z SaS a OĽaNO vyzývajú Žilinku, aby vypovedal spoluprácu s ruskou generálnou prokuratúrou

.tasr .slovensko

Generálne prokuratúry Slovenskej republiky a Ruskej federácie sa dohodli na vzájomnej spolupráci v januári.

Poslanci z SaS a OĽaNO vyzývajú Žilinku, aby vypovedal spoluprácu s ruskou generálnou prokuratúrou SITA/Branislav Bibel 8. február 2022: Gernerálny prokurátor SR Maroš Žilinka počas hlasovania pred rokovaním mimoriadnej 57. schôdze Národnej rady SR o návrhu na vyslovenie súhlasu NR SR s Dohodou o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou SR a vládou USA..

poslanci Národnej rady SR z SaS a OĽaNO vyzývajú generálneho prokurátora Maroša Žilinku, aby ukončil spoluprácu s ruskou generálnou prokuratúrou (GP). Dôvodom je ruská vojenská invázia na Ukrajinu.

„Vyzývame Maroša Žilinku, aby sa pridal k izolácii agresora a bezodkladne vypovedal dohodu a program spolupráce, ktoré generálna prokuratúra SR má uzavreté s generálnou prokuratúrou Ruskej federácie,“ uviedol Ján Benčík z klubu SaS. Ukončenie spolupráce žiada aj Ondrej Dostál a Radovan Kazda (obaja klub SaS).

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite