Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Dáta bez pátosu: Polovica pozitívnych AG testov u žiakov je falošná

.dáta bez pátosu .slovensko

Niečo pre konzílium: to úzke, ale aj pre to rozšírené: Haló? Učíme sa (z iných krajín) a zatiaľ sa NEUČÍME - už to nedáme.

Dáta bez pátosu: Polovica pozitívnych AG testov u žiakov je falošná

Za PCR test zaplatí štát EUR 42 s DPH, EUR 7 ide štátu späť:DPH

Vzdelanie nie je lacná vec, kvalitné vzdelanie je drahá vec. 1 deň poriadnej školy v kmeňovej triede stojí rádovo stovky EUR.

Neodučený deň sa nedá vrátiť naspäť, to nie je jablko, ktoré dnes nestihnete zobrať zo stromu, ale zajtra ho oberiete. Vzdelanie buď deti dostanú alebo nedostanú.

V Českej republike urobili hneď po návrate do škôl od 3. januára (čo bolo o týždeň skôr ako na Slovensku) za 2 týždne 5 testov takmer každému žiakovi.

Nechávame bokom ako to mali zorganizované, že sa to podarilo, že zistili pozitívne deti a dokonca v každom kole viac a viac. V 5. kole oproti 1. kolu o 14 dní neskôr zistlili 5 krát viac pozitívnych.

V Čechách ale zistili jednu závažnú vec, na ktorú sme sa na Slovensku vykašľali. Napriek tomu, že je to VEDECKÝ POZNATOK, dokázaný empiricky (pokusom) na veľkej vzorke a opakovane. 

Na Slovensku sme sa na tento fakt, na tento predpoklad, na túto mega dôležitú skutočnosť VYKAŠĽALI.

POLOVICA POZITÍVNYCH AG TESTOV U ŽIAKOV JE FALOŠNÁ

To je epidemiologický fakt a zistenie. V Čechách zobrali každý pozitívny AG test a overili, či je žiak skutočne pozitívny. 

POLOVIČKA NEBOLA POZITÍVNA

Ide o matematický fakt, ale v Čechách im nešlo o to, aby sa Igor s Marekom hádal s vedcami, či a koľko a u koho a kde a kedy je inak ako UKAZUJE VÝSLEDOK antigénového testu.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite