Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Riaditeľ štátnych lesov Köszeghy po článkoch v .týždni ponúkol svoje odstúpenie

.redakcia .sita .slovensko

Šéf štátneho podniku Lesy SR o tom informoval vo štvrtok na tlačovej konferencii Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Stalo sa to po tom, ako týždenník .týždeň informoval o mnohých pochybeniach generálneho riaditeľa Lesov SR a o jeho pochybných nomináciách na miesta riaditeľov lesných závodov.

Riaditeľ štátnych lesov Köszeghy po článkoch v .týždni ponúkol svoje odstúpenie TASR

generálny riaditeľ Lesov SR Tibor Köszeghy ponúkol demisiu ministrovi pôdohospodárstva Samuelovi Vlčanovi (nominant OĽaNO). Dôvodom má byť neúmerná kritika voči jeho osobe. 

„V posledných dňoch čelím z môjho pohľadu neúmernej kritike. Určite sa nájdu chyby a nedostatky, ktoré som vo svojej práci urobil, žiadne z nich však nie sú fatálne alebo zásadné. Napriek tomu ma udalosti posledných dní doviedli k rozhodnutiu, že ponúknem pánovi ministrovi svoju funkciu, aby som nebol prekážkou vo všetkých pozitívnych veciach, ktoré sú ešte naplánované,“ informoval generálny riaditeľ.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite