Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Začal sa proces s bývalým policajným funkcionárom v kauze Judáš

.sita .tasr .slovensko

Bývalý riaditeľ útvaru zvláštnych policajných činností čelí obžalobe za zločin založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a dva skutky prijímania úplatku.

Začal sa proces s bývalým policajným funkcionárom v kauze Judáš TASR/Ján Krošlák

na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS) v Banskej Bystrici sa dnes začalo hlavné pojednávanie v kauze Judáš s bývalým riaditeľom útvaru zvláštnych policajných činností Jozefom Rehákom, ktorý je obžalovaný zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a dva skutky prijímania úplatku. Ešte pred pojednávaním obžalovaný uviedol, že sa cíti byť nevinný. Expolicajtovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na päť až 12 rokov.

Obhajoba Jozefa R. namietla prítomného prokurátora ÚŠP Petra Kysela, o čom mala už aj predtým informovať prokuratúru. Navyše ho žiada vypočuť ako svedka, trvá na tom.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite