Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

ÚDZS začal preverovať lekárov, ktorí o pandémii alebo očkovaní šíria dezinformácie

.sita .slovensko

Úrad dostal podnety na päticu lekárov, konkrétne ide o Štefana Hrušovského, Andreja Janca, Jána Lakotu, Petra Liptáka a Michala Pijáka.

ÚDZS začal preverovať lekárov, ktorí o pandémii alebo očkovaní šíria dezinformácie SITA/Branislav Bibel Lekár Peter Lipták počas protestného zhromaždenia organizovaného hnutím Republika proti vláde SR a pandemickým obmedzeniam.

úrad pred dohľad nad zdravotnou starostlivosťou začal preverovať lekárov, ktorí o pandémii ochorenia COVID-19 alebo očkovaní proti nemu šíria dezinformácie. Uviedli to na svojich oficiálnych stránkach. Úrad dostal podnety na päticu lekárov, konkrétne ide o Štefana Hrušovského, Andreja Janca, Jána Lakotu, Petra Liptáka a Michala Pijáka. U doktora Liptáka už bolo ukončené prvé disciplinárne konanie zo strany Slovenskej komory lekárov (SLK), ktoré viedlo k uloženiu pokuty vo výške 500 eur.

Z pohľadu slovenskej legislatívy je výkon zdravotníckeho povolania stanovený zákonom, podľa ktorého je zdravotnícky pracovník povinný konať odborne, v súlade s etickým kódexom a musí rešpektovať aj vedecky preukázané skutočnosti.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite