Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň vyhlásil osobnosti Slovenska za rok 2021

.redakcia .slovensko

Hlavnou osobnosťou Slovenska 2021 podľa .týždňa je Štefan Hamran. Osobnosťami Slovenska 2021 sú aj zdravotníci, vedci riešiaci covid-19 a samosprávy.

.týždeň vyhlásil osobnosti Slovenska za rok 2021 BORIS NÉMETH

hlavná osobnosť Slovenska roka 2021: Štefan Hamran

Rok 2021 bol na Slovensku poznačený krutým súbojom v rámci policajného zboru a tajnej služby. Najčastejšie sa hovorilo o vojne policajtov”, v skutočnosti išlo o posledný pokus strojcov uneseného štátu vyzliecť sa zo zodpovednosti. Ten pokus bol vedený prostredníctvom závislých ľudí v inšpekcii, SIS a NAKA, ktorí marili úsilie poctivých policajtov pri vyšetrovaní najzávažnejších prípadov korupcie a zneužívania štátnych orgánov. Dlho sa to lídrom unesenému štátu darilo. Až tak, že vo väzbe neskončili oni, ale elitní vyšetrovatelia. To bol bod, v ktorom sa všetko lámalo.

Presne vtedy sa stal povereným policajným prezidentom Štefan Hamran – a okamžite zapôsobil ako zjavenie. Za prvý verejný krok si zvolil stretnutie s rodinami Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, ktorým sa ospravedlnil za nečinnosť polície pri ochrane ich detí. Potom absolvoval sériu rozhovorov v médiách, a v nich si získal rešpekt verejnosti za odvahu, priamosť a jasné ciele, medzi ktoré zaradil porážku uneseného štátu a elimináciu temných síl v polícii.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite