Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Najvyšší súd prepustil podnikateľa Jozefa Brhela na slobodu

.tasr .slovensko

Najvyšší súd (NS) SR prepustil v utorok obvineného podnikateľa Jozefa B. z kauzy Mýtnik na slobodu. Súd dospel k záveru, že dôvody kolúznej väzby u obvineného už nie sú dané. Informovala o tom hovorkyňa NS Alexandra Važanová.

Najvyšší súd prepustil podnikateľa Jozefa Brhela na slobodu TASR/JAROSLAV NOVÁK

najvyšší súd (NS) SR prepustil v utorok obvineného podnikateľa Jozefa B. z kauzy Mýtnik na slobodu. Súd dospel k záveru, že dôvody kolúznej väzby u obvineného už nie sú dané. Informovala o tom hovorkyňa NS Alexandra Važanová.

Senát tak na neverejnom zasadnutí zrušil uznesenie sudkyne pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) z 23. novembra, ktorým bolo rozhodnuté o predĺžení lehoty trvania väzby Jozefa B. Senát zároveň zamietol návrh prokurátora na predĺženie lehoty trvania väzby z 29. októbra, ako aj sťažnosť prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) proti uzneseniu sudkyne pre prípravné konanie ŠTS z 23.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite