Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Je možné, že platnosť COVID pasu bude skrátená na 9 mesiacov, vyhlásil Sulík

.tasr .slovensko

Nezaradený poslanec Národnej rady SR a predseda neparlamentného Hlasu-SD Peter Pellegrini povedal, že v tomto prípade by sa to malo odkomunikovať.

Je možné, že platnosť COVID pasu bude skrátená na 9 mesiacov, vyhlásil Sulík SITA/Alexandra Čunderlíková

je možné, že platnosť COVID pasu bude skrátená z jedného roka na deväť mesiacov. V nedeľnej diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 to pripustil minister hospodárstva Richard Sulík (SaS). Nezaradený poslanec Národnej rady SR a predseda neparlamentného Hlasu-SD Peter Pellegrini povedal, že v tomto prípade by sa to malo odkomunikovať. Pretože ako tvrdí, napríklad ľudia, ktorí sa očkovali medzi prvými v januári, by sa pri deväťmesačnej platnosti COVID pasu nemuseli dostať do reštaurácie.

Diskutujúci sa vyjadrili aj k sprísňujúcim sa opatreniam. "Dôležitá vec je, že zamestnávateľ si bude môcť vypýtať informáciu od zamestnanca, či je zaočkovaný alebo po prekonaní ochorenia," povedal Sulík.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite