Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Z prieskumu vyplýva, že najväčšiu dôveru z členov vlády má Lengvarský, najmenšiu Matovič

.tasr .slovensko

Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre televíziu Markíza, ktorý bol realizovaný od 20. do 27. októbra na vzorke 1009 respondentov.​

Z prieskumu vyplýva, že najväčšiu dôveru z členov vlády má Lengvarský, najmenšiu Matovič SITA/Alexandra Čunderlíková

najdôveryhodnejším spomedzi členov vlády je minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽANO). Dôveruje mu 34,8 percenta a nedôveruje 61,2 percenta respondentov. Naopak, najväčšiu nedôveru má minister financií Igor Matovič (OĽANO). Dôveru mu vyjadrilo 11,3 percenta respondentov, nedôveru 87,2 percenta. Premiér Eduard Heger (OĽANO) má dôveru 29,7 percenta a nedôveru 67,5 percenta ľudí. Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre televíziu Markíza, ktorý bol realizovaný od 20. do 27. októbra na vzorke 1009 respondentov. 

Po Lengvarskom v prieskume dôveryhodnosti členov vlády nasleduje minister zahraničných vecí Ivan Korčok (nominant SaS) s dôverou 34,2 percenta a nedôverou 54,4 percenta.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite