Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Martin Kvetko: O revúckej palici na politikov

.martin Kvetko .slovensko

Na stretnutí v Revúcej včera Boris Kollár dostal lieskovú palicu, s ktorou si následne natočil video, ktoré obletelo internet. Vraj mu tú palicu dali nespokojní ľudia v Revúcej, aby mu ukázali, že s takými palicami budú hnať politikov v Bratislave.

Martin Kvetko: O revúckej palici na politikov

predseda parlamentu Boris Kollár včera navštívil Revúcu, najmä ohľadom reforiem nemocníc a súdov. Tieto reformy považujem za mimoriadne dôležité a verím, že sa ich podarí presadiť. Ministrovi Lengvarskému aj ministerke Kolíkovej veľmi držím palce. Napriek tomu, že s Borisom Kollárom sa pri pohľade na tieto dve reformy úplne nezhodnem, som rád, že prišiel a vypočul si ľudí. Myslím si, že politici by mali do regiónov medzi ľudí chodiť čo najviac a mali by si ich tam priamo vypočuť. To som včera Borisovi Kollárovi aj osobne napísal, poďakoval som mu za to, že prišiel, že sa zaujíma a vymenili sme si pár správ.

Rád by som sa však pozastavil nad jednou vecou. Na stretnutí v Revúcej včera Boris Kollár dostal lieskovú palicu, s ktorou si následne natočil video, ktoré obletelo internet. Vraj mu tú palicu dali nespokojní ľudia v Revúcej, aby mu ukázali, že s takými palicami budú hnať politikov v Bratislave. Táto informácia nie je však úplne presná.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite