Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Remišová vyzýva guvernéra Národnej banky Slovenska, aby pre obvinenie odstúpil z funkcie

.sita .slovensko

Vicepremiérka Veronika Remišová (Za ľudí) povedala, že šéf Národnej banky Slovenska by si mal zobrať príklad od Sebastiana Kurza, ktorý sa pre podozrenia z korupcie vzdal funkcie rakúskeho spolkového kancelára.

Remišová vyzýva guvernéra Národnej banky Slovenska, aby pre obvinenie odstúpil z funkcie SITA/Ľudovít Vaniher

guvernér Národnej banky Slovenska (NBS) Peter Kažimír by mal podľa vicepremiérky a ministerky investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veroniky Remišovej (Za ľudí) v súvislosti s obvinením z podplácania odstúpiť sám. Mal by si pritom zobrať príklad od Sebastiana Kurza, ktorý sa pre podozrenia z korupcie vzdal funkcie rakúskeho spolkového kancelára.

Vicepremiérka vyhlásila, že je nenáležité zostávať vo funkcii pri obvinení. „Nemôžete mať guvernéra Národnej banky Slovenska, kde je podozenie, že nosil nejaké úplatky niekomu. Minimálne do času, kým sa to nevyšetrí a kým súd nerozhodne o vine, alebo nevine,“ uviedla Remišová.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite