Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Exriaditeľa Úradu inšpekčnej služby Adriána Szabóa odsúdili na trojročný podmienečný trest

.tasr .slovensko

Sudkyňa tak schválila dohodu o vine a treste, ktorú obvinený uzavrel s prokurátorom Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) 17. augusta.

Exriaditeľa Úradu inšpekčnej služby Adriána Szabóa odsúdili na trojročný podmienečný trest TASR/Dano Veselský

obvineného exriaditeľa Úradu inšpekčnej služby (ÚIS) Adriána Szabóa odsúdila v pondelok samosudkyňa Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku na trojročný podmienečný trest s odkladom na päť rokov. Sudkyňa tak schválila dohodu o vine a treste, ktorú obvinený uzavrel s prokurátorom Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) 17. augusta. Schválená dohoda sa stala právoplatnou a nie je možné sa voči verdiktu odvolať.

„Vzhľadom na to, že na dnešnom verejnom zasadnutí obvinený odpovedal na všetky otázky slovom 'áno', mám za to, že sú splnené všetky náležitosti na schválenie dohody o vine a treste. Navrhujem súdu dohodu o vine a treste s príslušnou úpravou schváliť a potvrdiť ju verejným vyhlásením rozsudku,“ vyhlásil pred schválením dohody prokurátor ÚŠP.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite