Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Predsedníčka hnutia Progresívne Slovensko zaslala členom strany Spolu otvorený list, pripomenula ponuku na spojenie subjektov

.sita .slovensko

Na dnešnom sneme bude strana Spolu voliť predsedu strany, kým Juraj Hipš sa s Progresívnym Slovenskom spojiť chce, Miroslav Kollár je proti obnoveniu spolupráce.

Predsedníčka hnutia Progresívne Slovensko zaslala členom strany Spolu otvorený list, pripomenula ponuku na spojenie subjektov SITA/Ľudovít Vaniher

predsedníčka hnutia Progresívne Slovensko (PS) Irena Bihariová zaslala pred dnešným snemom členom strany Spolu otvorený list. V ňom pripomenula ponuku na spojenie oboch subjektov. Informovala o tom v tlačovej správe. Bihariova v liste uviedla, že členovia strany Spolu dnešnou voľbou predsedu na sneme ovplyvnia nielen budúcnosť svojej strany, ale aj budúcnosť Progresívneho Slovenska.

„Spája nás úspech v bratislavských, európskych a prezidentských voľbách, no najmä obrovské množstvo úsilia a práce, ktoré sme pre to vynaložili.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite