Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Lieky pre pacientov s ochorením covid-19 majú neporovnateľne vážnejšie nežiaduce účinky ako vakcína

.sita .slovensko

Primár oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny v nemocnici na Antolskej ulici v Petržalke Jakub Hložník upozornil na to, že lekári nevedia, či pacientovi s covid-19 podávané lieky vôbec pomôžu.

Lieky pre pacientov s ochorením covid-19 majú neporovnateľne vážnejšie nežiaduce účinky ako vakcína SITA/Ministerstvo zdravotníctva SR

kortikoidy, antibiotiká, lieky na tlak, sedatíva, umelá výživa a mnohé ďalšie lieky, ktoré dostávajú hospitalizovaní pacienti s ochorením covid-19, majú neporovnateľne vážnejšie vedľajšie účinky ako vakcína proti koronavírusovej infekcii. Vo videu Ministerstva zdravotníctva SR na sociálnej sieti o tom hovorí primár oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny v nemocnici na Antolskej ulici v Petržalke Jakub Hložník.

„Keď si porovnáme nežiaduce účinky, ktoré tieto lieky majú s vakcínou, tak nám jednoznačne vychádza, že benefit vakcíny je oproti liekom obrovský,” uviedol Hložník.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite