Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Podnikateľ Bašternák priznal vinu v ďalšej daňovej kauze

.sita .tasr .slovensko

Súd mu uložil zákaz činnosti, po obdobie siedmich rokov nemôže pôsobiť v štatutárnom, dozornom orgáne či ako prokurista v obchodnej spoločnosti. Súd však upustil od súhrnného trestu aj od trestu prepadnutia majetku.

Podnikateľ Bašternák priznal vinu v ďalšej daňovej kauze TASR/MARTIN BAUMANN

obžalovaný Ladislav Bašternák priznal vinu v ďalšej daňovej kauze. Vyhlásenie urobil dnes pred senátom Okresného súdu Bratislava V. Súd jeho vyhlásenie prijal, bude tak vykonávať dokazovanie len o uložení trestu. Podnikateľ si už za inú kauzu odpykáva päťročný trest väzenia.

Podľa obžaloby v mene obchodnej spoločnosti Bašternák podal na Daňovom úrade Bratislava daňové priznanie k dani z pridanej hodnoty (DPH) za zdaňovacie obdobie február 2013, v ktorom zatajil uskutočnený zdaniteľný obchod spočívajúci v prevode nehnuteľnosti, konkrétne bytov nachádzajúcich sa v bytovom komplexe Five Star Residence.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite