Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Premiér odmietol odpovedať, či má generálny prokurátor Žilinka jeho dôveru

.sita .slovensko

Predseda vlády v TA3 v relácii V politike povedal, že rozumie ľuďom, ktorí momentálne prežívajú, že spravodlivosť utrpela silnú porážku.

Premiér odmietol odpovedať, či má generálny prokurátor Žilinka jeho dôveru SITA/Branislav Bibel

predseda vlády Eduard Heger nechcel v diskusnej relácii televízie TA3 V politike povedať, či má generálny prokurátor Maroš Žilinka jeho dôveru. Uviedol, že nepotrebuje dávať „silné vyhlásenia“, ale prinášať odborné riešenia. Premiér očakáva, že už v pondelok budú lídri koalície na koaličnej rade hovoriť o prvých záveroch odbornej komisie na zúženie paragrafu 363 Trestného poriadku, na základe ktorého generálna prokuratúra zbavila obvinenia exriaditeľa tajnej služby Vladimíra Pčolinského.

„Rozumiem ľuďom, ktorí momentálne prežívajú, že spravodlivosť utrpela silnú porážku,“ vyhlásil Heger s tým, že jeho úlohou je upokojovať situáciu.

Koalícia sa minulý týždeň dohodla na zriadení pracovnej skupiny na preskúmanie a úpravu paragrafu 363 Trestného poriadku.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite