Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bratislava je najzaočkovanejšia, kompletné zatváranie prevádzok nehrozí, tvrdí primátor Bratislavy Vallo

.tasr .slovensko

Tým, že sa dali obyvatelia zaočkovať proti ochoreniu covid-19, sa podľa šéfa slovenskej metropoly rozhodli chrániť seba aj svojich najbližších.

Bratislava je najzaočkovanejšia, kompletné zatváranie prevádzok nehrozí, tvrdí primátor Bratislavy Vallo SITA/JANA BIROŠOVÁ

bratislava je v súčasnosti najzaočkovanejšie miesto na Slovensku aj medzi seniormi. Kompletné zatváranie prevádzok v hlavnom meste nehrozí. Skonštatoval to primátor Bratislavy Matúš Vallo v súvislosti s novým COVID automatom, ktorý v utorok (10. 8.) schválila vláda. Víta, že sa riadi regionálnym princípom a zohľadňuje mieru zaočkovanosti, špeciálne v kategórii seniorov.      

„Bratislava je dnes najzaočkovanejšie miesto na Slovensku aj medzi seniormi a čierna farba automatu, ktorá by znamenala kompletné zavretie prevádzok, teda v Bratislave nehrozí,“ podotkol Vallo.      

Tým, že sa dali obyvatelia zaočkovať proti ochoreniu covid-19, sa podľa šéfa slovenskej metropoly rozhodli chrániť seba aj svojich najbližších.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite