Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Policajný prezident prerušil zásah v domnení, že je namierený proti vyšetrovateľom a prokurátorom

.sita .slovensko

Šéf polície Peter Kovařík uviedol, že o zásahu Úradu inšpekčnej služby nemal dostatok informácií.

Policajný prezident prerušil zásah v domnení, že je namierený proti vyšetrovateľom a prokurátorom SITA/Branislav Bibel

policajný prezident Peter Kovařík prerušil zásah vyšetrovateľky Úradu inšpekčnej služby Diany Santusovej, pretože si myslel, že je namierený proti vyšetrovateľom Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) či prokurátorom Úradu špeciálnej prokuratúry. Kovařík to uviedol na dnešnej tlačovej konferencii. Šéf Policajného zboru SR podľa vlastných slov zachytil informácie o tom, že sa polícia chystá zasahovať voči 14 vyšetrovateľom NAKA, špeciálnemu prokurátorovi Danielovi Lipšicovi a prokurátorom Úradu špeciálnej prokuratúry. Keď mu zavolal minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO) s informáciou, že sa pred Úradom inšpekčnej služby majú nachádzať príslušníci zásahovej jednotky, vydal pokyn na zastavenie akcie.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite