Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dušan Bočkay vypovedal, že od neho žiadali 400-tisíc eur, zaplatil polovicu

.tasr .slovensko

V stredu vypovedala pred súdom aj Bočkayova bývalá partnerka Martina Krištofová. Vyhlásila, že jej bývalého partnera policajti nevydierali, ale vedome platil za služby v snahe zahladiť trestnú činnosť.

Dušan Bočkay vypovedal, že od neho žiadali 400-tisíc eur, zaplatil polovicu FACEBOOK/POLÍCIA SR

za vyriešenie situácie so zaistením majetku svojej firmy mal Dušan Bočkay zaplatiť 400-tisíc eur. Vyplýva to zo stredajšej výpovede podnikateľa Bočkaya pred samosudkyňou Špecializovaného trestného súdu (ŠTS). V roku 2018 mu to mal povedať bývalý šéf kontrarozviedky Slovenskej informačnej služby (SIS) Peter Gašparovič, ktorý je spolu s expolicajtom Ladislavom Vlčanom obžalovaný z obzvlášť závažného zločinu prijímania úplatku.      

V súvislosti s vyriešením problému sa mal Bočkay v Bratislave stretnúť s vtedajším šéfom Kriminálneho úradu finančnej správy (KÚFS) Ľudovítom Makóom. Stretnutie mal zorganizovať Ladislav Vlčan. „Výsledkom konverzácie bolo, že daná vec je riešiteľná a dostanem inštrukcie,“ spresnil. V saune Zochovej chaty ho mal neskôr čakať Peter Gašparovič.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite