Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V kauze korupcie príslušníkov bezpečnostných zložiek potvrdil výpoveď svedka Beňu aj Makó

.sita .slovensko

Podľa obžaloby Peter G. a Ladislav V. žiadali úplatok 400-tisíc eur od podnikateľa Dušana Bočkaya za uvoľnenie jeho zablokovaného firemného majetku zo strany Kriminálneho úradu finančnej správy.

V kauze korupcie príslušníkov bezpečnostných zložiek potvrdil výpoveď svedka Beňu aj Makó

v procese s bývalým šéfom kontrarozviedky Slovenskej informačnej služby Petrom G. a expolicajtom Ladislavom V. dnes ako svedok na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku vypovedal aj exriaditeľ Kriminálneho úradu finančnej správy (KÚFS) Ľudovít Makó. V rámci výpovede v kauze dvojice stíhanej pre trestný čin prijímania úplatku pritom potvrdil verziu bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu, ktorý vypovedal dnes v doobedňajších hodinách. Podľa obžaloby Peter G. a Ladislav V. žiadali úplatok 400-tisíc eur od podnikateľa Dušana Bočkaya za uvoľnenie jeho zablokovaného firemného majetku zo strany KÚFS. Ten mal po zaplatení uvoľniť práve Makó. Prvých 200-tisíc eur zaplatil podnikateľ pred zrušením predbežného opatrenia, potom prípad oznámil na polícii.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite