Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bývalý novinár Peter Tóth vypovedal o sfalšovaných zmenkách Markízy

.sita .slovensko

Podľa Tótha mu Kočner povedal, že Pavol Rusko sa cítil podvedený pri predaji svojho podielu v Markíze, hlavne na úkor podnikateľov Ján Kováčika a Milana Fiľa.

Bývalý novinár Peter Tóth vypovedal o sfalšovaných zmenkách Markízy Tomáš Madleňák

v súdnom procese týkajúcom sa údajného falšovania miliónových zmeniek, v ktorom je obžalovaný Štefan Ágh, dnes prišiel ako svedok na Špecializovaný trestný súd do Pezinka vypovedať bývalý príslušník Slovenskej informačnej služby Peter Tóth. V rovnakom prípade vypovedal aj v procese s podnikateľom Marianom Kočnerom a bývalým riaditeľom TV Markíza Pavlom Ruskom. Vtedy však bola počas jeho výpovede pred súdom vylúčená verejnosť. Tóth totiž tvrdil, že sa bude vyjadrovať aj k iným trestným kauzám, v ktorých prebieha vyšetrovanie. V pozícii svedka bol Tóth napríklad aj v procese týkajúcom sa vraždy novinára Jána Kuciaka.

Tóth sa podľa vlastných slov stretol s obžalovaným Štefanom Ághom ešte počas 90-tych rokov v rámci kauzy Gamatex, ktorú pokrýval ako novinár.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite