Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Koncom júna bude spustený covid pas, vyhlásil Lengvarský

.tasr .slovensko

Vysvetlil, že systém bude nastavený tak, aby uniesol väčší nápor ľudí, no pri veľkom množstve ľudí, ktorí by len chceli skúsiť jeho funkčnosť, by mohlo dôjsť k dočasnému znefunkčneniu.

Koncom júna bude spustený covid pas, vyhlásil Lengvarský SITA/Branislav Bibel

minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽANO) uistil poslancov Národnej rady (NR) SR počas Hodiny otázok, že COVID pasy Slovensko stihne zaviesť do 1. júla tohto roka. Zároveň informoval, že sa na Slovensku spustia už v sobotu (26. 6.). Počas dňa Lengvarský apeloval na verejnosť, aby sa do systému po jeho spustení ľudia nehlásili, ak to naozaj nepotrebujú súrne z dôvodu cestovania. Vysvetlil, že systém bude nastavený tak, aby uniesol väčší nápor ľudí, no pri veľkom množstve ľudí, ktorí by len chceli skúsiť jeho funkčnosť, by mohlo dôjsť k dočasnému znefunkčneniu.

„Môžem vás s plnou vážnosťou upokojiť,“ reagoval na otázku o tom, či stihne Slovensko spustiť COVID pasy do sľubovaného 1.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite