Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Policajný prezident Peter Kovařík poprel informácie, že by bola v polícii anarchia

.sita .slovensko

Prezident Policajného zboru Peter Kovařík sa ohradil voči vyjadreniam niektorých politikov, ktorí podľa neho dehonestujú prácu policajtov.

Policajný prezident Peter Kovařík poprel informácie, že by bola v polícii anarchia SITA/Jana Birošová

prezident Policajného zboru (PZ) Peter Kovařík poprel informácie, že by bola v polícii anarchia. Zároveň sa ohradil voči vyjadreniam niektorých politikov, ktorí podľa neho dehonestujú prácu policajtov. Ako zdôraznil, polícia si plní všetky úlohy, ktoré jej vyplývajú zo zákona. Stanovisko Petra Kovaříka poskytla hovorkyňa Prezídia PZ Denisa Bárdyová.

Šéf polície doplnil, že Národná kriminálna agentúra (NAKA) si plní povinnosti uložené zákonom. „Len v rokoch 2020 a 2021 boli zrealizované desiatky akcií a počas nich obvinených viac ako sto osôb. Ide o najzávažnejšie trestné činy, v ktorých sú obvinené osoby z prostredia justície a spravodlivosti, prokuratúry, polície a podnikateľského prostredia, bez ohľadu na politickú príslušnosť,“ pokračoval Kovařík.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite