Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prokurátor v odvolaní v kauze Kuciak tvrdí, že rozsudku predchádzali chyby a žiada doplniť dôkazy

.tasr .slovensko

Predmetné komunikácie majú podľa prokurátora preukazovať, že obžalovaný Marian Kočner mal byť objednávateľom vraždy novinára a jeho snúbenice.

Prokurátor v odvolaní v kauze Kuciak tvrdí, že rozsudku predchádzali chyby a žiada doplniť dôkazy SITA/Slovak press photo

rozsudku Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej predchádzalo podľa prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) viacero chýb. Žiada doplniť ďalšie dôkazy. Okrem iného komunikáciu medzi Marianom K. a Miroslavom Konôpkom či Jaroslavom H. Uviedol to predseda senátu Najvyššieho súdu (NS) SR Peter Paluda na utorkovom verejnom zasadnutí. Senát sa zaoberá odvolaním prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry, ako aj odvolaním obžalovaného Tomáša Sz. či odvolaním poškodených, respektíve ich splnomocnencov.

Predmetné komunikácie majú podľa prokurátora preukazovať, že obžalovaný Marian K. mal byť objednávateľom vraždy novinára a jeho snúbenice.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite