Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Krajská prokuratúra ani inšpekcia sa nechcú vyjadrovať k zásahu v NAKA. Žilinka prípad prešetruje

.tasr .slovensko

Krajská prokuratúra v Bratislave ani inšpekcia Ministerstva vnútra (MV) SR sa nechcú vyjadrovať k zásahu Úradu inšpekčnej služby (ÚIS) v Národnej kriminálnej agentúre (NAKA). Medzi zaistenými spismi má byť podľa informácií denníka aj vyšetrovací spis týkajúci sa exriaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského. O zásahu informoval Denník N.

Krajská prokuratúra ani inšpekcia sa nechcú vyjadrovať k zásahu v NAKA. Žilinka prípad prešetruje SITA/BRANISLAV BIBEL

„k predmetnej trestnej veci nebudeme aktuálne poskytovať žiadne informácie,“ uviedol pre TASR jej prokurátor Matej Izakovič. Hovorkyňa MV SR Petra Friese odporučila obrátiť sa na krajskú prokuratúru.

Pracovníci inšpekcie mali podľa denníka v NAKA zaistiť niekoľko živých vyšetrovacích spisov, ktoré vyšetruje špeciálny tím Očistec. Úrad inšpekčnej služby sa v súčasnosti zaoberá informáciami vyplývajúcimi z medializovanej správy Slovenskej informačnej služby (SIS). Medzi zaistenými spismi má byť podľa informácií denníka aj vyšetrovací spis týkajúci sa exriaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite