Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V kauze prípravy vraždy Volzovej predvolali vypovedať viacerých mafiánov aj herečku Furkovú

.sita .slovensko

Podľa Františka Borbélyho vykonávala skupina sýkorovcov „špehy" na Pavla Ruska a Volzovej poskytovali ochranu.

V kauze prípravy vraždy Volzovej predvolali vypovedať viacerých mafiánov aj herečku Furkovú BRANISLAV BIBEL/SITA

v kauze prípravy vraždy podnikateľky Silvie Klaus Volzovej dnes Okresný súd Bratislava II predvolal za účelom svedeckých výpovedí viacerých odsúdených príslušníkov podsvetia. V pozícii svedkov sú tak napríklad Ladislav Bališ známy ako „Dlhý Laco“, Ivan Cupper prezývaný „Vincko" alebo Jurij Fejér známy ako „Malý Rus“.

Ako prvá však vypovedala herečka Zita Furková. Tá uviedla, že od roku 1996 poskytovala pre televíziu Markíza externe dabingové služby. O vzťahoch medzi Volzovou a jej obchodným partnerom, v súčasnosti obžalovaným Pavlom Ruskom však nevedela podrobnosti. „Viem, že tam boli vzťahy, ktoré boli napäté, ale to som vedela z druhej ruky,“ povedala s tým, že informácie o dianí v Markíze jej dával herec Ľubo Gregor. Ten jej podľa vlastných slov v roku 1997 povedal, aby Ruskovu manželku Vieru upozornila, že Volzová sa chce „zmocniť televízie“. „Odpovedala, že ona o tom vie,“ uviedla Furková. Takisto povedala, že Gregor sa v jej prítomnosti pýtal Ruska, či chce zlikvidovať Volzovú.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite