Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mládež zo strany Za ľudí kritizuje Remišovú: Nechceme sa prizerať na únos strany. Líderka kŕmi vnútrostranícke boje

.redakcia .slovensko

Mládežnícka organizácia strany Za ľudí sa vyjadrila k aktuálnemu dianiu v strane.

Mládež zo strany Za ľudí kritizuje Remišovú: Nechceme sa prizerať na únos strany. Líderka kŕmi vnútrostranícke boje SITA/Branislav Bibel

celé stanovisko mládežníckej organizácie strany Za ľudí k aktuálnemu dianu v strane si môžete prečítať nižšie:

Mládežnícka organizácia Mladí ZA ĽUDÍ mala svoj ustanovujúci snem viac než pred rokom, v tom čase ešte za účasti zakladateľa strany, prezidenta Andreja Kisku. Organizácia má za úlohu poskytovať podporu politickej strane ZA ĽUDÍ. Združujeme členov strany a mladých podporovateľov strany z celého Slovenska. Mládežnícke organizácie politických strán predstavujú dôležitý prvok v západoeurópskych demokraciách. Na Slovensku má každá relevantná politická strana s výnimkou hnutia OĽaNO mládežnícku organizáciu, s ktorou sa vzájomne podporujú a spolupracujú. Práve preto, že sme ako mladí dali kúsok seba do tejto strany, a hlavne i našu dôveru, patrí sa vyjadriť k aktuálnej situácii v strane ZA ĽUDÍ.     

Súčasný stav v strane sledujeme s veľkým znepokojením. Za posledné mesiace stranu opustilo viacero kvalitných ľudí. Nie len v parlamente, ale hlavne v regiónoch. Okrem toho sledujeme, ako sú mnohí z členov strany, ktorých považujeme za súčasť základných pilierov strany vytláčaní na perifériu.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite