Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Remišová chce spoločného kandidáta na šéfa Za ľudí, časť členov to odmietla

.tasr .slovensko

Spoločný kandidát by mal byť podľa Remišovej zárukou pokračovania jednoty a stredovej orientácie na liberálneho aj konzervatívnejšieho voliča.

Remišová chce spoločného kandidáta na šéfa Za ľudí, časť členov to odmietla SITA/Branislav Bibel

predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová navrhla, aby na mimoriadnom sneme kandidoval spoločný kandidát na šéfa strany. Časť členov strany podľa nej žiada zmenu súčasného vedenia, no ďalšia časť zase odmieta, aby stranu viedla podpredsedníčka a ministerka spravodlivosti Mária Kolíková. Remišová tvrdí, že skupina okolo Kolíkovej návrh na spoločného kandidáta odmietla. Chce urobiť všetko pre to, aby sa mimoriadny snem neskončil ešte väčšími spormi.

Spoločný kandidát by mal byť podľa Remišovej zárukou pokračovania jednoty a stredovej orientácie na liberálneho aj konzervatívnejšieho voliča. „Záujem Slovenska vždy považujem za väčší ako nejaké funkcie. Žiaľ, tento kompromisný návrh skupina Márie Kolíkovej odmietla. Mimoriadny snem strany môže zvolať iba predsedníctvo strany spoločným rozhodnutím.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite