Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dozor nad konaním voči bývalému šéfovi NAKA bude vykonávať prokurátor Generálnej prokuratúry

.tasr .slovensko

Dozor nad zákonnosťou v prípravnom konaní vo veci obvineného bývalého riaditeľa Národnej kriminálnej agentúry Branislava Zuriana bude vykonávať prokurátor Generálnej prokuratúry (GP) SR. Rozhodol o tom v pondelok generálny prokurátor Maroš Žilinka. TASR o tom informoval hovorca GP SR Dalibor Skladan.

Dozor nad konaním voči bývalému šéfovi NAKA bude vykonávať prokurátor Generálnej prokuratúry SITA/Generálna prokuratúra SR

„Generálny prokurátor SR 24. mája rozhodol, že z dôvodu vylúčenia akýchkoľvek pochybností o objektívnosti alebo účelovosti trestných konaní vedených proti obvinenému bývalému riaditeľovi NAKA B. Z. pre zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa a prečin ohrozenia dôvernej skutočnosti a vyhradenej skutočnosti a obvinenému vedúcemu operatívneho oddelenia NAKA J. K. pre prečin zneužívania právomoci verejného činiteľa bude ďalší výkon dozoru nad zákonnosťou v prípravnom konaní v oboch trestných veciach vykonávať priamo prokurátor GP SR,“ dodal hovorca.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite