Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Saková hovorí pri Zurianovi o jakobínskej dobe, Grendel o rozklade štátu. Reakcie politikov na obvinenie exšéfa NAKA

.tasr .slovensko

Podpredseda Národnej rady (NR) SR Gábor Grendel (OĽANO) hovorí o rozklade štátu a o akútnej potrebe postaviť Slovenskú republiku odznova.

Saková hovorí pri Zurianovi o jakobínskej dobe, Grendel o rozklade štátu. Reakcie politikov na obvinenie exšéfa NAKA SITA/Polícia

exministerka vnútra Denisa Saková (Hlas-SD) hovorí v súvislosti s obvineniami voči exšéfovi Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Branislavovi Zuranovi o jakobínskej dobe, boji silových zložiek a vybavovaniu si účtov. Ambícia očistiť krajinu sa podľa nej vymkla spod kontroly. Podpredseda Národnej rady (NR) SR Gábor Grendel (OĽANO) zas hovorí o rozklade štátu a o akútnej potrebe postaviť Slovenskú republiku odznova.

„Dnešná razia u bývalého riaditeľa NAKA Branislava Zuriana, ktorý skončil vo svojej funkcii len pred šiestimi dňami, ma utvrdila v presvedčení, že to, čo sa na Slovensku deje, nie je žiadne očisťovanie krajiny, ale jakobínska doba, kde dochádza k boju silových zložiek a vybavovaniu si účtov navzájom,“ uviedla Saková na sociálnej sieti. Všetci podľa nej vidia, že možno prvotná ambícia v očisťovaní krajiny sa vymkla spod kontroly a stíhaní sú ľudia, ktorí si zaslúžia za svoju celoživotnú prácu rešpekt a úctu krajiny.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite