Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Lengvarský: Od pondelka bude fungovať e-mailová adresa na očkovacie certifikáty

.tasr .slovensko

Lengvarský ocenil bratislavské očkovacie centrum, že zvláda tak veľký nápor záujemcov o očkovanie. Organizácia je podľa neho na veľmi vysokej úrovni. Opäť poprosil ľudí, aby sa hlásili na očkovanie proti ochoreniu COVID-19.

Lengvarský: Od pondelka bude fungovať e-mailová adresa na očkovacie certifikáty SITA/Branislav Bibel

od pondelka 24. mája bude na stránke korona.gov.sk fungovať e-mailová adresa, kde si ľudia budú môcť požiadať o medzinárodný očkovací certifikát.

Ministerstvo zdravotníctva rokuje aj s poisťovňami. Chce, aby ľudia mali očkovací certifikát priamo v aplikácii poisťovne. Na návšteve veľkokapacitného očkovacieho centra na Národnom futbalovom štadióne (NFŠ) v Bratislave to uviedol minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽANO).       Všetky technické veci pre očkovací preukaz by mali byť splnené, povedal Lengvarský. Momentálne rezort zdravotníctva komunikuje s očkovacími centrami, aby mohli rôzne typy potvrdení nahradiť jedným certifikátom.

Lekár Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) a riaditeľ odboru zdravotníctva Úradu BSK Tomáš Szalay verí, že koncom júna bude fungovať tzv.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite