Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Minister zahraničia Korčok: EÚ sa stala súčasťou domácich politík aj každodenného života občanov

.tasr .slovensko

Európska únia (EÚ) sa stala prirodzenou súčasťou našich domácich politík, ako aj každodenného života našich občanov. Pri príležitosti 17. výročia vstupu Slovenska do EÚ to povedal minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Ivan Korčok (nominant SaS). Výhody členstva v EÚ vidí v možnosti občanov slobodne cestovať, pracovať, ako aj študovať v jej členských krajinách.

Minister zahraničia Korčok: EÚ sa stala súčasťou domácich politík aj každodenného života občanov SITA/MZV

vyzdvihuje tiež jednotný trh EÚ. Ten podľa šéfa slovenskej diplomacie zvyšuje ekonomický potenciál a atraktívnosť Slovenska pre investorov. Zároveň poskytuje slovenským podnikateľom trh s takmer 450 miliónmi spotrebiteľov. Doterajšia finančná podpora z európskych fondov podľa Korčoka zásadne prispela k výraznému rozvoju Slovenska. „Práve schválený plán obnovy bude ďalším žiadaným impulzom a finančnou injekciou na modernizáciu Slovenska, vrátane tak potrebnej zelenej a digitálnej transformácie, uviedol.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite