Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mečiarov minister je stále v dobre platenej funkcii. Odborníci o činoch poštového ombudsmana ešte nepočuli

.daniel Antoni .slovensko

.bývalý premiér Vladimír Mečiar mal ministra dopravy Jána Jasovského. Spolu otvárali diaľnicu so Claudiou Schiffer. Okrem fotky so supermodelkou sa Jasovský môže pýšiť aj zaujímavou pracovnou pozíciou - Ombudsman Slovenskej pošty.

Mečiarov minister je stále v dobre platenej funkcii. Odborníci o činoch poštového ombudsmana ešte nepočuli TASR/Pavel Neubauer

funkciu poštového ombudsmana zriadila Slovenská pošta (SP), aby skvalitnila procesy vybavovania sťažností a reklamácií. „S cieľom zvýšiť spokojnosť svojich zákazníkov SP 1. októbra 2015 zriadila inštitút ombudsmana, ktorý predstavuje ďalší nástroj zameraný na kvalitu produktov a služieb,” píše sa na webe Slovenskej pošty. Znamená to, že ak zákazník Slovenskej pošty nie je spokojný so službami a cez zákaznícky servis svoj problém nevyriešil, môže sa obrátiť na Ombudsmana Slovenskej pošty. 

Podľa definície Slovenskej pošty je „Ombudsman určený zákazníkom SP, ktorí nie sú spokojní s vybavením reklamácií, sťažností, prípadne podnetov na kvalitu služieb alebo majú pochybnosti o ich vybavení v rámci nastaveného systému reklamácií, sťažností a podnetov v podmienkach SP.” Úlohou pána Jaslovského je podanie preveriť a zisťovať, či pošta urobila všetko správne, kontroluje aj vnútropodnikovú legislatívu. Ombudsman skúma oprávnenosť výhrad zo širšieho zákazníckeho pohľadu a zaisťuje aj alternatívne riešenie sporov. Ombudsman má sídlo v Banskej Bystrici a kontaktovať sa dá emailom.

funkcia šitá na mieru?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite