Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

O vakcínu Sputnik môžeme definitívne prísť, tvrdí Matovič, ktorý vidí za jej neschválením „špinavú hru“. Ide rokovať do Moskvy

.sita .tasr .slovensko

Podľa ministra financií Igora Matoviča robí niekto bližšie nekonkretizovaný, krok za krokom už šiesty týždeň všetko preto, aby úplne znemožnil použitie Sputnika V na Slovensku.

O vakcínu Sputnik môžeme definitívne prísť, tvrdí Matovič, ktorý vidí za jej neschválením „špinavú hru“. Ide rokovať do Moskvy SITA/Branislav Bibel

minister financií Igor Matovič ide do Ruska rokovať o vakcíne Sputnik V. Ako uviedol na sociálnej sieti, vo štvrtok sa stretne v Moskve s Kirillom Dmitrievom, CEO Ruského fondu pre priame investície (Russian Direct Investment Fund), pod ktorého priamo spadá výrobca vakcíny Sputnik V Gamaleya a s ktorým expremiér dohodol celý kontrakt na 2 milióny ruských vakcín.

„Akékoľvek pokútne a systematické snahy zabrániť tomu, aby sa Sputnik V na Slovensku mohol používať, z hĺbky duše odsudzujem a urobím všetko pre to, aby boli nakoniec neúspešné a milión ľudí sa Sputnikom V mohol na Slovensku konečne začať očkovať,“ uviedol Matovič s tým, že o výsledkoch rokovania bude informovať.

špinavá hra podľa Matoviča

Matovič vidí za neschválením ruskej vakcíny Sputnik V „špinavú hru“.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite