Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Heger za rok 2019 zarobil takmer 40-tisíc eur, Matovič uviedol, že nič nevlastní

.tasr .slovensko

Súčasný premiér Eduard Heger (OĽANO) za rok 2019 zarobil 38.885 eur, šéf Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) 38.460 eur a expremiér Igor Matovič (OĽANO) 36.468 eur. Všetci boli vtedy poslancami, neboli v exekutíve. Kollár s Hegerom v priznaní uviedli aj viacero nehnuteľností a ďalších položiek. Matovič podľa svojho priznania za rok 2019 nevlastnil nič.

Heger za rok 2019 zarobil takmer 40-tisíc eur, Matovič uviedol, že nič nevlastní SITA/Kancelária prezidentky SR

heger priznal aj vlastníctvo bytu v bratislavskej Dúbravke či ornú pôdu v obci Jablonec. V položke „vlastníctvo majetkového práva alebo inej majetkovej hodnoty“ uviedol podiely v s.r.o. Priznal tiež hypotekárny úver a užívanie auta vo vlastníctve inej osoby.

Kollár medzi nehnuteľnosťami uviedol napríklad byt, rodinný dom so záhradou aj podiel na pozemku v bratislavskom Starom Meste, ale i dom s pozemkom v Dunajskej Strede. Rovnako priznal dom v Thajsku, chatu v rakúskom Bergu a stavbu v Dubaji.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite