Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

„Nakupovanie" politických strán považujem za podvod, s ktorým treba skoncovať, vyhlásil Klus

.sita .slovensko

Štátnemu tajomníkovi ministerstva zahraničných vecí Martinovi Klusovi (SaS) sa nepáči spôsob, že sa akýkoľvek nový politický subjekt takto vyhne inak povinnému zbieraniu 10-tisíc podpisov, ktoré sú potrebné pre zaregistrovanie novej strany.

„Nakupovanie" politických strán považujem za podvod, s ktorým treba skoncovať, vyhlásil Klus SITA/SITA/Úrad vlády SR

štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí Martin Klus (SaS) považuje „nakupovanie" politických strán za podvod, s ktorým treba raz a navždy skoncovať. Povedal to pre agentúru SITA. Nepáči sa mu spôsob, že sa akýkoľvek nový politický subjekt takto vyhne inak povinnému zbieraniu 10-tisíc podpisov, ktoré sú potrebné pre zaregistrovanie novej strany. 

Poukázal na najnovší prípad, kedy odídená skupina poslancov Kotlebovcov - Ľudovej strany Naše Slovensko (ĽSNS) prebrala stranu Hlas ľudu a premenovala na hnutie Republika. Klus doplnil, že príkladov je za posledných niekoľko volebných období možné nájsť určite viacero.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite