Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kritika z vlastných radov. Prišiel čas pozrieť sa do zrkadla, odkázal poslanec z OĽaNO Matovičovi

.sita .slovensko

Podľa poslanca Jána Krošláka poslanci hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) nie sú žiadne ovce, majú vlastné názory a sú medzi nimi aj takí, ktorí majú na to, aby viedli túto krajinu lepšie.

Kritika z vlastných radov. Prišiel čas pozrieť sa do zrkadla, odkázal poslanec z OĽaNO Matovičovi SITA/Diana Černáková Bývalý tenista a súčasný poslanec Ján Krošlák

poslanec parlamentu za hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Ján Krošlák odkázal premiérovi Igorovi Matovičovi (OĽaNO), že „prišiel čas pozrieť sa do zrkadla“. Uviedol to vo svojom profile na sociálnej sieti. 

Doplnil, že prestáva veriť argumentom a frázam, že premiér sa zmení, dorastie do premiérskeho kresla, naučí sa vládnuť alebo že sa poučí z vlastných chýb. 

Krošlák mu tiež vyčíta, že „neuvážené, provokujúce a niekedy infantilné statusy, aj napriek radeniu poradcov zo všetkých strán, stále pokračujú.“

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite