Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Sulík zvolal republikovú radu, nevylúčil diskusiu o odchode z koalície. Na stole bude „prakticky všetko“

.tasr .slovensko

SaS bude mať mimoriadnu republikovú radu, diskutovať majú aj o tom, kto z vlády za čo nesie zodpovednosť a o možnostiach vyvodenia zodpovednosti. Nevylúčil, že budú hovoriť o možnosti odchodu SaS z vládnej koalície. Vyplýva to z vyjadrení predsedu SaS a vicepremiéra Richarda Sulíka v utorkovej diskusnej relácii TV Markíza Na telo plus.

Sulík zvolal republikovú radu, nevylúčil diskusiu o odchode z koalície. Na stole bude „prakticky všetko“ SITA/Alexandra Čunderlíková

dodal, že republiková rada má byť rozšírená aj o poslanecký klub strany.

„Budeme sa baviť o tom, kto za čo nesie zodpovednosť a aké následky, respektíve, akým spôsobom chceme zodpovednosť naozaj vyvodiť,“ povedal Sulík v relácii. Ozrejmil, že chce vypočuť názory svojich kolegov a že má ísť o otvorenú diskusiu. Na stole musí byť podľa neho „prakticky všetko“. Na otázku, či má byť teda na stole aj odchod SaS z vlády odpovedal tým, že keď všetko, tak všetko.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite