Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Krajčí podpísal kľúčové povolenie o Sputniku V. Za terapiu neregistrovaným liekom preberá plnú zodpovednosť ošetrujúci lekár

.sita .slovensko

Minister zdravotníctva Marek Krajčí už povolil použitie ruskej vakcíny Sputnik V. Dokument z Univerzitnej nemocnice L. Pasteura Košice zverejnil rezort na svojej webovej stránke. Minister v ňom povolil terapeutické použitie 200-tisíc balení vakcíny. Povolenie platí od pondelka 1. marca do konca augusta.

Krajčí podpísal kľúčové povolenie o Sputniku V.  Za terapiu neregistrovaným liekom preberá plnú zodpovednosť ošetrujúci lekár

„za terapiu neregistrovaným liekom preberá plnú zodpovednosť ošetrujúci lekár,“ pripomenul v dokumente rezort. Zároveň upozornil, že v prípade výskytu závažných nežiaducich účinkov je ošetrujúci lekár povinný o tom bezodkladne informovať Štátny ústav pre kontrolu liečiv v Bratislave a Ministerstvo zdravotníctva SR.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite