Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Koalícia kvôli Sputniku V prišla o poslanca. Prečítajte si, aké sú reakcie politikov na nákup ruských vakcín

.tasr .redakcia .slovensko

Účasť premiéra Igora Matoviča (OĽANO) pri prílete ruskej vakcíny Sputnik V na Slovensko nepovažuje minister zahraničných vecí Ivan Korčok (nominant SaS) za vhodnú.

Koalícia kvôli Sputniku V prišla o poslanca. Prečítajte si, aké sú reakcie politikov na nákup ruských vakcín SITA/Marek Lukáč

strana SaS by privítala, keby bola vakcína Sputnik V pred očkovaním obyvateľov Slovenska schválená buď Európskou liekovou agentúrou (EMA) alebo by získala kladné hodnotenie od Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv (ŠÚKL). TASR o tom informoval hovorca strany Ondrej Šprlák.

„Je na slobodnom rozhodnutí ľudí, či sa ňou dajú zaočkovať. Zarážajúci je však spôsob, akým sem bola vakcína dopravená," dodal Šprlák.

účasť premiéra nebola vhodná

Účasť premiéra Igora Matoviča (OĽANO) pri prílete ruskej vakcíny Sputnik V na Slovensko nepovažuje minister zahraničných vecí Ivan Korčok (nominant SaS) za vhodnú. Minister to uviedol na sociálnej sieti.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite