Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Zomrel poslanec Smeru-SD Ľubomír Petrák, mal 59 rokov

.tasr .slovensko

O jeho vážnom stave informoval v piatok (19. 2.) predseda Smeru-SD Robert Fico.

Zomrel poslanec Smeru-SD Ľubomír Petrák, mal 59 rokov SITA/Martin Medňanský

vo veku 59 rokov zomrel poslanec Národnej rady (NR) SR a starosta obce Hurbanova Ves Ľubomír Petrák (Smer-SD). TASR to potvrdil jeho stranícky kolega a poslanec Dušan Jarjabek, ktorého informovala rodina zosnulého. O jeho vážnom stave informoval v piatok (19. 2.) predseda Smeru-SD Robert Fico.

reakcie politikov

Úprimnú sústrasť vyjadril na sociálnej sieti poslanec Smeru-SD a exminister práce Ján Richter. „Odišiel človek, s ktorým som spolupracoval desiatky rokov. Ľubo Petrák bol poctivý a pracovitý kolega a vzorný otec rodiny. Vyjadrujem úprimnú sústrasť celej rodine a blízkym,“ napísal.

K Richterovým slovám sa pridala aj predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. „Je mi to úprimne ľúto. Poznala som ho osobne, bol síce poslancom za stranu Smer, no počas môjho pôsobenia v opozícii viedol parlamentný výbor pre vzdelávanie, ktorého som bola členkou. Napriek tomu, že sme na niektoré otázky mali diametrálne odlišné názory, bol to človek kultivovaného dialógu, človek, ktorý vedel preukázať rešpekt aj kolegom v opozícii, človek ktorý počúval, skrátka politik, s ktorým si viete predstaviť konštruktívnu spoluprácu napriek tomu, že stojíte na opačných brehoch politického spektra,“ skonštatovala sociálnej sieti.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite