Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Koronavírus ONLINE: Počet čiernych okresov sa rozširuje. Krajčí načrtol, čo s vakcínou Sputnik V

.tomáš Bakoš .tamara Antolová .slovensko

Ruská vakcína Sputnik V by sa na Slovensku mohla podávať záujemcom v rámci tretej fázy jej klinického testovania. V utorok to pripustil minister zdravotníctva Marek Krajčí.

Koronavírus ONLINE: Počet čiernych okresov sa rozširuje. Krajčí načrtol, čo s vakcínou Sputnik V

situáciu ohľadom koronavírusu sledujeme online.  

Základné články s aktualitami a praktickými informáciami o koronavíruse sú na stránke .týždňa z dôvodu verejného záujmu odomknuté. Snažíme sa tak prispieť k lepšej informovanosti a šíreniu overených správ.

Podporiť nás môžete kúpou predplatného.

Ďakujeme.

19:51 SLOVENSKO: Ruská vakcína Sputnik V by sa na Slovensku mohla podávať záujemcom v rámci tretej fázy jej klinického testovania. V utorok to pripustil minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽANO), pokiaľ by sa vakcínu nepodarilo registrovať. Slovensko by tiež mohlo podľa jeho slov získať 100-tisíc vakcín od členských krajín Únie, ktoré by sme im v apríli vrátili. Avizoval tiež, že po novom by sa prioritne mohli očkovať aj predavači do 55 rokov, a to vakcínou od firmy AstraZeneca.

19:41 SLOVENSKO: Situácia s počtom nových prípadov aj hospitalizovaných v súvislosti s ochorením COVID-19 sa na Slovensku mierne zhoršuje. Sedemdňový priemer nových prípadov je aktuálne 5089, v nemocniciach je hospitalizovaných 4017 ľudí. Informoval o tom v utorok minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽANO), podľa ktorého by uvoľnenie aktuálnych opatrení spôsobilo prudké zhoršenie situácie.

MZ

19:30 SLOVENSKO: Počet čiernych okresov sa rozrastá. Pozrite si, aké je najnovšie rozdelenie Slovenska. VIAC TU.

18:21 SLOVENSKO: Rokovanie premiéra s odborníkmi dnes skončilo, bude pokračovať zajtra od 13.00 hod. Žiadne oficiálne závery dnes nebudú prezentovať, povedal vedec Pavol Čekan.

MZ

18:00 SLOVENSKO: Ďalšia pravidelná diskusia iniciatívy Veda pomáha na tému: Pandémia očami laureátov a finalistov ESET Science Award.

17:16 SLOVENSKO: Ako sa liečiť a vyliečiť doma z covidu. Vznikla stránka, ktorá radí nakazeným. VIAC TU:

15:34 SLOVENSKO: Proti ochoreniu COVID-19 je zaočkovaných 35 526 učiteľov. Informoval o tom minister školstva, vedy, výskumu a športu SR Branislav Gröhling (SaS) vo svojom profile na sociálnej sieti.

13:53 SLOVENSKO: Vedci sa stretli s Matovičom. Čekan navrhuje odhalovať mutácie, Krčméry zasa sprísniť režim na hraniciach. VIAC TU.

12:00 SLOVENSKO: Štyri zbrane proti pandémii, ktoré nám vedia zabezpečiť slobodnejší život. Viac sa dočítate v článku redaktorky Maríny Gálisovej.

11:15 SLOVENSKO: Igor Matovič sa stretne s vedcami a odborníkmi dnes o 13.00. Premiér chce diskutovať o tom, ako zastaviť rast počtu hospitalizácií na koronavírus.

10:33 SLOVENSKO: Vývoj počtu obetí. Česko ide strmo hore rastie aj Slovensko.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite