Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Politologička: Spoločnosť na Slovensku je polarizovaná, predčasné voľby však zatiaľ nehrozia

.sita .slovensko

Agentúra Focus nedávno zorganizovala pre televíziu Markíza prieskum verejnej mienky, z ktorého vyplynulo, že 53 percent oslovených respondentov si želá demisiu vlády.

Politologička: Spoločnosť na Slovensku je polarizovaná, predčasné voľby však zatiaľ nehrozia SITA/Branislav Bibel

spoločnosť na Slovensku je polarizovaná a frustrácia občanov je čoraz viac citeľná. Predčasné parlamentné voľby však zatiaľ Slovensku nehrozia. Pre agentúru SITA to uviedla politologička Renáta Dulinová Bzdilová z Filozofickej fakulty Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach.

Agentúra Focus nedávno zorganizovala pre televíziu Markíza prieskum verejnej mienky, z ktorého vyplynulo, že 53 percent oslovených respondentov si želá demisiu vlády. Politologička za tým vidí to, že vládni predstavitelia na čele s premiérom zúfalo zle komunikujú svoje rozhodnutia, ktoré sú nekonzistentné, mätúce a často nelogické. „Na rovnako” to podľa nej vychádza u tých, ktorí nariadenia ignorujú, respektíve tých, ktorí doteraz nariadenia vlády rešpektovali.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite